interim management

Vanuit onze business unit "Interim Management" ondersteunen wij bedrijven bij het vinden van de juiste professional op vlak van finance en HR voor tijdelijke projecten. Onze focus ligt op operationele profielen, alsook op management- of directiefuncties. Daarbij varieert de duurtijd van onze projecten van enkele weken tot jaren. 

Wij hebben ervaring in een brede waaier van interim projecten bij onze klanten: boekhouders, financial & business controllers, credit controllers, finance managers, CFO, HR manager, payroll manager, recruiter, IT manager, etc.

Dankzij ons groot netwerk aan interim managers en de langdurige relaties die we met onze interim managers de afgelopen jaren hebben opgebouwd, staan wij garant voor een efficiënte professionele invulling van de tijdelijke noden bij onze klanten. 

Frederik Houpe, founder van Conessence, is verantwoordelijk voor deze business unit. Een rol die aansluit bij zijn jarenlange ervaring om bedrijven snel en efficiënt een tijdelijke oplossing te bieden. Zijn onuitputtelijke energie haalt hij uit het sparren met onze opdrachtgevers en interim managers over hun ervaringen, nieuwe projecten en uitdagingen.

Bent u een finance, HR of engineering interim professional? Dan nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek, waarbij we tevens interessante opdrachten kunnen bespreken.