executive search

Vanuit onze business unit "Executive Search" gaan wij voor onze opdrachtgevers op zoek naar de juiste finance en/of HR professional voor uw noden op management- of directieniveau. Wij hebben ervaring in een brede waaier aan executive posities bij onze klanten: CFO, finance manager, M&A manager, CFO met specialisatie in private equity, controlling managers, etc. Hiervoor hanteren wij de werkmethode van direct search, die bestaat uit een zeer specifieke en gepersonaliseerde zoektocht op basis van noden van de opdrachtgever.

We voeren een planmatige zoektocht met een vooraf bepaalde timetable: een jobtake met de line manager, het uitwerken van een grondige functie- en profielomschrijving, vervolgens interviewen we potentiële kandidaten. Aan de hand van een rapport en CV per kandidaat leggen we de meest geschikte kandidaten aan u voor in een shortlist en plannen wij een company-in met de meest geschikt bevonden kandidaten (i.e. het opeenvolgend ontmoeten van kandidaten in één tijdsblok in een neutrale omgeving). Gedurende de gehele zoektocht worden wekelijks status rapporten bezorgd en progressie calls ingepland. 

Evelyne Ballière, partner divisie "Conessence Executive Search", is verantwoordelijke voor deze business unit. Door haar jarenlange expertise, haar aanzienlijk netwerk en uitstekende markt- en vaktechnische kennis is zij de geschikte persoon om u bij te staan bij de zoektocht naar hogere managementposities. 

Bent u een Finance of HR executive professional? Dan nodigen wij u graag uit voor een kennismakeningsgesprek, waarbij we tevens interessante opdrachten kunnen bespreken.