Melissa De Craemer

Partner Conessence, Manager Werving & Selectie

“Werken vanuit passie.. samenwerken als team met kandidaat en klant om succes te boeken bij het vinden van de perfecte match!”

Melissa is als Senior Manager verantwoordelijk binnen Conessence voor de werving en selectie, alsook interim management, van financiële profielen op middel management niveau en senior management niveau.
Zoekt u de ideale kandidaat voor het invullen van uw financiële vacature van CFO, Finance Director, Group controller, Head of Tax, Financial Controller, Business Analyst, Accounting Manager, Tax Manager, etc? Of bent u als kandidaat opzoek naar een dergelijke nieuwe functie? Melissa begeleidt u graag in uw zoektocht.

Na het behalen van haar diploma licentiaat in de toegepaste economische wetenschappen, gaat Melissa aan de slag als belastingconsulent en werkte ze 10 jaar, van Consultant tot Senior Manager, in het btw-departement van PwC. Melissa adviseerde vooral multinationals, alsook grote en middelgrote Belgische KMO’s. Vervolgens heeft Melissa gekozen om te werken als onafhankelijk Interim Manager gespecialiseerd in Finance Management, Accounting en Tax. Na een tiental jaar ervaring binnen de finance wereld heeft ze gekozen om een switch te maken in haar carrière en het team werving & selectie en interim management van Conessence te ondersteunen.

Melissa hecht veel belang aan persoonlijk contact en net even wat extra doen voor een klant en/of kandidaat, een nieuw collega of een nieuwe baan is echter ontzettend belangrijk. Korte lijnen en altijd persoonlijk betrokken bij de klant en kandidaat zijn kernwaarden. Werken vanuit enthousiasme en tijd nemen om creatief mee te denken met onze klant en kandidaten.

Gezien de zeer ruime ervaring van Melissa in fiscaliteit en btw, staat zij tevens ook paraat voor adviesverlening op vlak van btw (o.a. begeleiding bij aanvraag btw-nummer, btw-optimalisatie, begeleiding bij btw-controles, etc).