Georges Hanot

Partner Conessence Strategic

“Leadership starts with good practice and processes; it then becomes a culture”

Georges Hanot heeft een ruime internationale ervaring als bestuurder, CEO, en mede-investeerder in groeibedrijven, en dit zowel in grote multinationale-, als Belgische KMO-omgevingen.
Met zijn goede vertrouwdheid met verschillende culturen en meertaligheid stuurde hij in diverse regio's in de wereld expansie- en integratieprojecten, en dat in een spectrum van productontwikkeling, subcontracting en sourcing tot manufacturing, zowel via retail als B2B.
Georges gelooft – als ondernemer en als burger – sterk in de kracht van de groep.

Dat geldt wanneer het op verandering en groei aankomt – die zijn een rode draad door zijn ondernemersloopbaan – net zoals bij het voorkomen of oplossen van conflicten. Deze basisbeginselen en -waarden bepalen hoe hij werkt, en streeft naar ondernemersefficiëntie, betere performance, en duurzame samenwerking. Hij houdt ervan mensen te verbinden, hun overeenkomstige belangen bloot te leggen, en hen te empoweren, zodat ze hun lot versterkt in eigen handen kunnen nemen.

Opleiding:

Bedrijfseconomie (Groep T, Leuven), Europees handelsrecht (Metropolitan University, London), Mediator in burgerlijke- en handelszaken (Universiteit Gent), Mediator in sociale zaken (Mediation Instituut Vlaanderen), Postgraduaat mediation in bestuurszaken (Katholieke Universiteit Leuven)