Interim management

Wilt u uw interim management functies laten invullen door professionals in Oost- en West-Vlaanderen? Reken dan op de uitgebreide service van Conessence. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf op de juiste manier kan groeien, dankzij de ervaren medewerkers.

Kies uit verschillende interim management functies bij een gespecialiseerd bedrijf

Conessence helpt uw bedrijf bij interim management. Dit wil zeggen dat we samen met u op zoek gaan naar de juiste medewerkers voor tijdelijke projecten. Er zijn heel wat functies waarvoor u gebruik kan maken van interim management. Conessence is gespecialiseerd in het vinden van kandidaten in de volgende domeinen:

  • Finance: accounting, controlling, finance manager, enzovoort
  • HR: payroll, recruiting, coaching, enzovoort
  • Algemeen managent

Betrouwbare medewerkers met een kritische geest

Met interim management van Conessence bent u er zeker van dat specialisten uw functies invullen. Al onze interim managers zijn grondig gescreend en beschikken altijd over ervaring en expertise in hun domein. U rekent dus altijd op een medewerker die meteen inzetbaar is en de juiste professionele kwalificaties heeft.

Zoek uw medewerkers voor een langere periode

Blijft uw bedrijf gestaag groeien en wilt u graag iemand fulltime in dienst nemen? Dan helpt Conessence u graag bij de aanwervingsprocedure. We zorgen ervoor dat het hele sollicitatieproces professioneel verloopt en u op het einde van de rit de best mogelijke kandidaat in uw bedrijf haalt. U bekijkt alvast de openstaande vacatures van onze cliënten op onze website.

Ontdek vandaag nog al onze diensten

Wilt u meer weten over onze diensten? Wilt u graag functies in uw bedrijf openstellen voor interim management? Neem dan snel contact op met een van onze kantoren. Voor het kantoor in Gent belt u naar 09 222 01 65. Voor het kantoor in Roeselare belt u naar 051 794 390.