All about the right spec.

Meer weten

Werving & Selectie

Meer weten

Interim Management

Meer weten

Executive Search

Meer weten

"coming together is a beginning, staying together is progress
and working together is success"

Vacatures
Vertrouwelijk
inVertrouwelijk
Vertrouwelijk
inGent
Vertrouwelijk
inOostkamp
Vertrouwelijk
inKortrijk
Vertrouwelijk
inWillebroek

/ wʌn /

Ons model focust vooral op het persoonlijk leren kennen van kandidaat en bedrijf. Op het begrijpen wat u zoekt. Op persoonlijke opvolging en begeleiding. We combineren onze gutfeeling met onze ervaring om te beoordelen welke persoon het best zal aarden binnen de job. Daarnaast winnen we zo veel mogelijk informatie in, over de jobinhoud, over de kandidaat, van referenties. Ons ultieme doel is winnen, en dat doen kandidaat en werkgever doordat wij de juiste persoon op de juiste plaats zetten.

Meer weten

Vacature in de kijker
Deze familiale organisatie bestaat meer dan 60 jaar en is uitgegroeid tot een moderne onafhankelijke bouwonderneming die zich voornamelijk richt op de utiliteits-, de industriële bouw-, de appartementsbouw en de renovatiesector. Het vooruitstrevende karakter van deze onderneming wordt duidelijk weerspiegeld door de moderne en energiezuinige burelen. Er werken zo’n 180 personen waarvan 2/3de arbeiders en 1/3de bedienden.
Lees meer
Voor een bedrijf, actief in de aluminium sector, zoeken we een Verantwoordelijke Financiële Administratie & HR
Lees meer
Voor een dynamisch advocatenkantoor in Gent zoeken we een Accounting & Compliance Officer
Lees meer
Voor een familiale en internationale onderneming, in Harelbeke, zijn wij momenteel op zoek naar een AP-Accountant:
Lees meer
Deze prachtige organisatie werd in 1942 in Zweden opgericht. Ze zijn een internationale groep die wereldwijd actieve gezinnen en enthousiaste buitenmensen helpen. Hun aandacht is volledig gericht op het ontwikkelen van slimme, stijlvolle producten die milieuvriendelijk zijn, van hoge kwaliteit, veilig en gemakkelijk in gebruik. Dit allemaal zodat hun klanten spullen kunnen meenemen wanneer ze de spectaculaire...
Lees meer

Conessence

Conessence is een dienstverlenende organisatie die graag zijn expertise aanbiedt aan uw onderneming. Wij gaan voor kennis die betaalbaar, duidelijk, efficiënt en resultaatgericht is. Deze kennis wordt aangeboden door de partners van Conessence en hun deskundige medewerkers die de kennis van de beste technieken koppelen aan management- en leidinggevende vaardigheden.

 

Werken bij Conessence?

Werving & Selectie

Interim Management

Executive Search

Conessence gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close