Conessence Recruitment & Selection

Alle vacatures

Voorstelling

Conessence Recruitment & Selection zoekt voor u de juiste (boekhoudkundige/financiële/HR) persoon op lange termijn! Op bepaalde momenten staan bedrijven immers voor de belangrijke zoektocht naar een geschikte boekhouder, controller, finance manager, HR manager,... . De voorbije jaren hebben we ondernemingen van diverse schaalgrootte en in de meest uiteenlopende sectoren geadviseerd en begeleid. Dit geeft ons een voorsprong bij het uittekenen van de juiste profielen en bij het selecteren van de passende kandidaat voor jullie cruciale functie in de organisatie.

Regio: Oost- en West-Vlaanderen & Antwerpen

Conessence richt zich vooral op kandidaten en ondernemingen in Oost- en West-Vlaanderen & sinds kort ook in Antwerpen. Waarom? Omdat we meer dan 10 jaar ervaring hebben in 'onze' regio en omdat we de wensen en noden van de bedrijven kennen zodat we onmiddellijk dezelfde taal spreken. Dit geeft ook het bijkomende voordeel dat onze klanten geholpen worden aan een job of kandidaat uit hun regio.

Domein

CONESSENCE specialiseert zich in het recruteren van boekhoudkundige, financiële & HR profielen:

  • BOEKHOUDING: Hulpboekhouder, leveranciersboekhouder, credit controller, GL Accountant, Chief Accountant,... .
  • CONTROLLER: Financial controller, group controller, plant controller, sales controller, financieel analist,... .
  • FINANCE MANAGER: CFO, rechterhand zaakvoerder, ... .
  • HR: HR Recruiter, HR Business Partner, Talent Manager, Comp & Ben specialist, ... . 

Hoe gaan we te werk

Conessence doet meer dan enkel het recruteren van de juiste kandidaat!

  • Intakegesprek: kennismaking met bedrijf en opstellen van het juiste profiel 
  • Opstarten zoektocht: uitschrijven vacature, contacteren van kandidaten,... 
  • Shortlist van kandidaten: selectie van de juiste kandidaten (database, LinkedIn, netwerk,...) binnen de vooropgestelde termijn 
  • Gesprekken: vastleggen van gesprekken met de gekozen kandidaten 
  • Finalisatie: begeleiding bij het loonsvoorstel 
  • Opvolging: nauwe opvolging

Meerwaarde

Door het contacteren van Conessence Recruitment & Selection wordt u begeleid door specialisten in hun vak die meer dan 10 jaar ervaring hebben in het recruteren van boekhoudkundige, financiële & HR profielen. Dit wil zeggen dat u niet enkel begeleid wordt in het vinden van de juiste kandidaat/job, maar dat u ook kan rekenen op heel gericht, professioneel & onafhankelijk advies. Dienstverlening op maat voor elke klant is niet voor niets onze slogan!