Begeleiding op maat

We leveren part-time senior finance managers, HR managers of juristen op maat van uw bedrijf, voor enkele uren tot dagen per maand en dit op afroepbasis. Ideaal wanneer een interim of voltijdse expert overbodig is, maar de financiële, HR of juridische kennis en ondersteuning wel nodig is. We helpen ook mee nadenken over de toekomstbestendigheid van uw bedrijf, de risico’s en uw businessmodel. Business partnering resulteert in de noodzakelijke inzichten die een hefboom zijn tot ondernemerssucces.

Finance: Onze dienstverlening kunnen we benoemen als controlling business essentials. Dat houdt onder andere financiële rapportering en forecasting in, alsook het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen, investeringsanalyses, uitwerken van ‘what-if’ scenario’s… om verrassingen in de toekomst uit te sluiten.

HR: We zijn uw businesspartner in de uitbouw van uw personeelsdienst en tillen die samen naar een hoger niveau, zowel wat payroll als echte HR betreft. Door de skills, ruime ervaring en maturiteit van onze medewerkers zorgen we ervoor dat het HR-beleid van uw onderneming borg staat voor verdere succesvolle groei en gewapend is tegen alle uitdagingen. Dit behelst alle aspecten van HR en payroll:
de juiste aanpak in aanwerving van personeel, uitgewerkt beloningsbeleid, evaluatiegesprekken…Alles omkaderd met de gepaste communicatie.

Legal: Juridische ondersteuning op afroep voor uw corporate housekeeping, een overname, het uitrollen van een dienst of product, het aangaan van partnerschappen, nakijken, opstellen of onderhandelen van allerhande contracten, algemene voorwaarden, policies, juridische documentatie…

Werving & Selectie

Interim Management

Begeleiding op maat

Conessence gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close