Executive Search

Bij Conessence Executive Search gaan we op zoek naar de juiste financiële & HR-profielen voor uw noden op management of directieniveau. Na een eerste gesprek met de line manager, HR Manager en idealiter de huidige titularis, worden de functie, de context en het profiel verder uitgediept en afgelijnd. Deze intake resulteert in een grondige functie & profielomschrijving die aan de klant ter goedkeuring wordt voorgelegd. Kandidaten die bij Conessence Executive Search op gesprek komen krijgen een kopie van de functiebeschrijving overhandigd zodat zij correct en grondig geïnformeerd worden.

Bovenop het contacteren van ons ruim netwerk die we doorheen de jaren proactief hebben opgebouwd, stelt Conessence Executive Search een lijst op van target organisaties waarin potentieel geschikte kandidaten worden opgespoord en gecontacteerd. Deze targetlijst wordt ter goedkeuring aan de opdrachtgever voorgelegd om off-limit bedrijven te elimineren en eventueel aan te vullen met suggesties van de klant.

Bij aanvang van de zoektocht, blokkeren we facultatief reeds een datum met onze opdrachtgever, teneinde de geselecteerde shortlist van kandidaten opeenvolgend te ontmoeten op één avond in de neutrale omgeving van onze kantoren.

Dankzij een planmatige aanpak en een vooraf bepaalde timetable, voorzien we wekelijks een progressie call waar we de status van de zoektocht overlopen, alsook de CV’s van geïnteresseerde kandidaturen voorleggen. Zo werken we samen met onze klant aan een valabele en kwalitatieve shortlist en houden we rekening met eventuele interne bedrijfswijzigingen of externe markt tendensen.

Bij Conessence geniet u van een toegewijde focus waarbij u zeker mag zijn van een transparante aanpak en een jarenlange ervaring binnen een gespecialiseerde vakkennis.

 

Werving & Selectie

Interim Management

Executive Search

Conessence gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close